Helgens alla bilder
Fredag


Helgen bjuder på en massa fika, jobb, dop, utgång och soffmys...
Hoppas ni får en trevlig helg.

Här på norrasidan


Är vi på slutet på sidan och Karro känner sig mäkta stolt,
stolt att jag har gjort allt själv...
Men visst känns det lite rörigt och trassligt men det gick... fast jag är mer förvirrad nu på slutet då allt ska ut och då lär jag nog behöva hjälp.
Men mäkta stolt att snart få presentera norrasidan.

Soliga tisdag

Gårdagen spenderades på en stubbe i skogen med en snorig Lisa och hennes tjejer, eftersom både Gunda och Alf behövde springa och Lisa behövde spara på sin lilla energi som fanns.. så blev det en träff. En träff som var efterlängtad.
Krutrut och Larssons fick en snarkande kväll med nöjda hundar.


Söndag

Söndag och helgen är slut, vinkade hejdå till Alf bästa kompis kaninen som har varit här i två veckor, har städat skåp, snittat om blommor, pratat i luren, snickrat lite på våran hemsida, har kramat en bästis, fått blommor från en annan bästis, doppat mazarin i kaffet.
Och nu hoppas jag att vecka 13 blir en vecka med ett internet som fungerar, hoppas även på sandade gångvägar och sol.
Nu helgens bilder...Intressanta fredag


Tänka att fåglar kan vara så skoj, när Cino var över året så hade han en period då han blev lite besatt av fåglar, vart han än gick så tittade han upp i himmlen och letade, letade i träden, och så fort vi gick ut så letade han, han badade till och med i sticksjön två gånger bara för att det fanns fåglar. Cino älskade fåglar, men som tur var så gick den lilla fasen förbi.
Nu börjar det nästan igen, men bara nästa som en repris, Alf är inte riktigt där Cino var men fåglar dom börjar lite intressanta.

Tant Karros Felicia
Onsdag morgon hos Larssons
Måndagsblomma


Jag är nog en ganska omtänksam människa, tror jag i alla fall.. När någon inte mår så bra, är sjuk, tycker om, eller om jag bara vill visa uppskattning så köper jag en eller flera blommor... för blommor det är min grej, man blir glad och mår bra när man får blommor. Visst?
För när någon tar hand om mina grabbar och mig på det sättet dom har gjort, svarat på mina dumma frågor, tar sig tid när dom igentligen inte har tid, tar hand om en orolig matte, ringer, gör det bästa för att hundarna ska känna sig trygga, för dessa "små" saker är värd mycket hos mig och det ska visas.
Så en bukett tulpaner och ett tack kort, det fick dom, dom på djurkliniken.


Måndag

Det är måndag och ännu en helg har passerat, vi fick en gnutta sol, vi har gått på asfalt och lerig grusväg, såg massa videkissar, lite sova och mycket fika, jobbat en massa, försökt gjort vår på framsidan.. ja så såg våra helg ut.
Och denna vecka blir det mer jobb, lunch med gó flickorna, kurs med Alf.

Vi önskar...


Torsdag


Här på norra sidan så mår vi Larssons prima, Cino är pigg och såret ser ut att läka som det ska.
Dagens promenader har blivigt många och långa, först ut blev Alf med en långpromenad och träning.
Sen Cino som fick en strosande mys promenad med kompisen Molly.
En bra torsdag...

Resumé


Klumpen och oron har passerat för denna gång, tackar och bockar till gudarna att det gick bra, eller jag kanske ska tacka den otroliga norska vetrinären som gjorde ett bra jobb, för Cino blev inte bara av med kulorna han blev även av med      långa klor, ett litet "sandkorn" vid ögat, (som har varit där i flera år) en liten liten böld mellan tårna, ja åsså blev han vaccinerad, så förhoppningsvis så slipper vi besöka djurkliniken på ett tag, för den känns i börsen då man spenderar niotusen på tre veckor.
Och vet ni vad...även känsliga, Karro gör framsteg, mina kinder har varit torra, inga sprutande tårar bara tårfyllda ögon.

Och Super tack för alla komentarer, dom värmer...

Nästa....


Då gör vi en repris till djurkliniken åsså "välkommnar" vi den förbannade klumpen, ni vet den som sitter i magen, den som ställer till oron och känslorna i kroppen, den som får mig att fundera, den som får mig ledsen. Förbannade klump!
Så i morgon onsdag så är det Cinos tur att kastreras, han ska kastreras pga prostata problem, och värre vill vi inte att det ska bli.
Det kommer gå bra i morgon, för det måste det göra, och sen får det vara bra med besök på djurkliniken. så det så!
Håll tummar och tassar för farbror Cino.

Måndagsbarnet


En av tant Karros alla små gryn fyller 1 år idag.
Stort Grattis på din dag...


Ett år har gått


Vår nya familjemedlem skulle heta Alf, det stod mitt namn på den valpen,
han var bara min och skulle bli Cinos nya bror.
Ett år med Alf har varit en otrolig lycka, han har gett oss många skratt och tårar, men Alf har också lärt mig om livet, att vara stark och inte ge upp...
för så är han.. en kämpe!
Det fanns en tid under detta år som jag inte trodde att han skulle finnas kvar hos mig, han bokstavligen tynade bort i mina och andras ögon, men han kämpade kvar, och har nu gett oss ett år med ännu mera skratt, lycka, tokerier och påhitt, men framför allt mindre tårar, för han är frisk och redo för livet.
Ett liv utan Alf och hans påhitt kan jag inte vara utan för ni ska se när han fångar snöflingor i luften, leker med ett äpplen istället för en boll, lyckan när han ser barn, när han fick ner hatthyllan på golvet, lyckan när vännerna kommer på besök,
när han bestämde sig för att plocka bort volymknappen på dvd, när han slet upp en påse välling, eller när han kommer gående med hemtelefonen.
Fy sjutton vad jag älskar min Alf Larsson.
Tack för att du finns.

Veckan efter


Här hemma läker Alfs operations sår fint, men att hålla sig lugn och inte härja börjar bli svårt för lilla parven.
Promenaderna blir väldigt knyckiga eftersom Alf vill springa, och jag förstår han, nu har det gått en vecka efter operationen och ni kan ju tänka er att inte få springa hur som helst när man är över året.
Aktiviteter inomhus har vi varit bra på, men när man har slut på ideer så får man busa med annat.. som en klassmats kartong.


Den ätbara bilden

Lisa hjärtat blev trettio igår, två dagar innan så kom jag in på denna tårtsida av en slump, så det blev en tårta, en tårta med Rut och Gunda på och fylld med choklad.. Den blev så fin...
Det är absolut inte sista gången jag beställer motivtårtor.. för fy sjutton vad skoj och förväntans full jag var..


Mars dag 4

STORT Grattis till Lisa på hennes dag..
Många Kramar från vännerna på norra sidan.

Söndag
Så här lungt låg inte Cino i går kväll, han blev jagad av en liten Alf med tratt,
Cino som bokstavligen hatar tratten flydde fältet och det tyckte Alf var hur kul som helst.
Så vi startade den nya månaden med att ta igen oss med en massa soffmys.