Gräset är grönare på andra sidan...


Och på andra sidan menar jag min baksida, för nu är jag klar med min makover,   fy sjutton vad nice det blev, nu fattas bara blommorna sen blir det fika kvällar hos familjen Larsson.
I helgen återvänder vi till munkbysjön men före det så ska vi hålla kameraknappen och tummarna för Judit och Vilmer.

Kärt återseende

Från att ha umgås intensivt till att ha långa uppehåll är inge skoj, igår fick jag äntligen umgås med mina kära trynen Krutrut och Judit, det blev bad på schemat.
Munkbysjön

Vi fick en liten sommar paus från storstadslivet, en helt underbar sådan... 
Dagarna kan man sammanfatta som en smula galen.. Första kvällen så blev det fiske, fiskedraget fasnade i vassen, jag tog båten för att leta, jo vad händer..
Alf min lilla parv som tydligen är väldigt matte kär, hoppar från bryggan gör världens magplask så Erika fick dra upp honom..  Morgonen efter går vi in i "stor" stugan för att äta frukost när vi kommer tillbaka till hundarna så mötts vi av Alf som ser ut som ett stort mjölpaket, fast "mjölet" är majsvälling.
Andra fiske turen så går lina av så draget (grodan) hamnar i vassen, dax för båten ännu en gång.
Cino har även råkat trampat i skollhett kaffe som resulterade några hopp på tre ben, tvingade han att stå i sjön, så det gick bra.
Nu längtar vi tills nästa gång.. som kanske redan blir på fredag..
Onsdag Kväll


Nu är projekt baksida i gång, å vad fint det kommer att bli när jag är klar, har en liten panik paus just nu (det kom en geting) få se hur länge denna getingspaus blir.
Har iaf köpt gummiplator som jag ska ha på halva delen, den andra halvan ska jag rulla ut gräs (som kommer på onsdag) blommor (fleråriga så klart) är oxå inhandlat, min svartvinbärsbuske få vara kvar. Ljus lyktor är ett måste.
Här ska det njutas av kvälls sol.

Helgen

Helgen har varit en bra helg, vi har hunnit med mycket som tränat hund, umgås med vänner, badat, loppis, grovstädat lägenheten, Eddie the swimer har fått rent, resturang, tvättis och fikat i massor.....
Veckan som kommer består mest av  jobb, ledig på fredag så på torsdag kväll så åker jag och grabbarna till munkbysjön där väntas badning, fiske och grillning.
Nu middag.Only for you Erika

Erika har tjatat länge nu...  Här kommer några Måsar..


Några DoppBusig men naggande go´

Han var lugn, gjorde inte mycket väsen, inga klackar i taket, inget kuddkrig, han letade inte hyss, otroligt cool, en liten ferdinand, visst tog han 2 skor och drog i tidningsstället men inte så mycket mer. Det var Cino som liten det.
Sen har vi min lilla goá parv Alf, han kan han ska ni veta och väldigt kunnig nu mera.
Allt från att dra ner kaffe skeden från bänken, gräva i jackfickor, dra ut kläder ur garderoben, sno magneter från kylskåpsdörren, dra ner post från bordet, sno blockljus, bära runt på tv dosan, sno tidningar ur tidningsstället, och framför allt så har han en förkärlek för kuddar och dess innehåll. 
Klurig är han min lila Alf, men så fruktansvärt go, en äkta Alf.

Lite av Våran Sommar

 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 

Vaknade i hallen med en tennisboll


Det är väldigt sällan jag kommer ihåg mina drömmar kanske 3 drömmar per år och då drar jag på stort, i natt var det en sådan natt.
Drömde att Alf sprang i väg, kommer ihåg hur jag ropar, hoppar och tjoar men inget hjälpte, till slut så springer jag och hämtar en tennisboll,,,vaknar och funderar vart jag är och varför jag håller i en tennisboll kl 02:43 medans resten av familjen sover.
Hihihihihihii
Om jag kännde mig dum.. Mm.. det kan du lita på..

Räddaren i nöden

Det tog inte många timmar förns bloggen blev bra igen, säkert ingen som har lagt märke till att den var totalt katastrof.

Tack Anna du är en pärla, att du orkar stå ut med mig...

Bloggen blev super kalas bra.. Tack.


Kan jag sluta....


Fattar inte att jag inte kan låta min blogg vara som den var, nu är jag här och petar och testar nya färger och vad händer jo.. jag har förstört den, varför ska jag pilla på allt... Vad ska jag göra nu? För jag vet ju själv inte vad jag pysslar med.
Det kanske är lika bra att lägga ner skiten och börja pilla på en hemsida... Men känner jag mig själv så kommer det ta en evighet om ingen hjälper mig.. Jag vill ha tillbaka min blogg så som den var.
Vad arg jag blir på mig själv.

För allra första gången..


Denna sommar är speciell för Cino, för han har haft sin allra första fästing..
fattar ni.... sin första på 8 ½ år..
Äcklig var den, det vet
Lisa, för det var hon som tog bort den lilla äckliga, fula krypet... Som vi är evigt tacksam för. 


Att ha ett begär..

Detta begäret är nog väldigt udda.. Begäret som är stoppning, dun... ja eller fjädrar av alla sorter...
Den skyldige är min lilla söta pralin Alf..


Äntligen


Nu äntligen är familjen Larsson tillbax efter ha varit borta från internet världen i hela 7 dagar... 7 dagar...!