Grillspett & Jordisar =)

Go´Kväll

Å nu är man mätt & belåten.. Å vad gott allt va..  Jeanette hade gjort grillspett med klyft potatis, sallad & olika såser... *mumma* Till efterätt så blev det ju så klart det som hör till sommaren glass & jordgubbar åsså kaffe.... Jag måste bara köpa en perkulator (hmm stavas det så tro) det blir ju kanon kaffe ju =)
Surr & surr blev det ju så klart.... Vi har ju lika trevligt varje gång vi ses..
 Vi är ju ett gäng som träffas då & då..förra gången så va vi på Jop´s & åt..före det så blev det Brandstation.. *hihi* när jag tänker efter så äter vi alltid.. =) Men mat är ju sååå gott ju.
Tror nog att det lutar åt grillning nästa iaf.

Nu är det nog dax & rulla till sängen :-)

Natti Natti


   

Todelooo

Halloj!!!
Ja då va midsommar helgen över...  Själv så jobbade man hela helgen..så det blev lungt.
I går så va det dax för shoping igen.. Två par skor & ett par jeans.. Lunch & fika blev det oxå..
I går morse så va jag & cino ute........ & kolla in denna bild..



Visst är han stilig bland alla rosa blommor.. =) 

I kväll är det middag med ett gäng tjejer.. vi brukar träffas då & då.. Så vi ska hem till Jeanette..undrar vad hon ska bjuda på... Men gott mums blir det nog :P

Annars så kommer jag & jobba natten i veckan.. Onsdag går jag på... =)

Men nu blir det kaffe.......

Kram & Hejj

Tisdag den 20:e Juni

Hej Hej

Ja då är "mini" semestern över.. Åsså är det dax för natt passen.. Det första passet är i kväll & än har jag inte sovit/vilat.. Men ska väll lyckas klämma in det också före kl 21:00.
Ja under min "semester" så har jag väll inte gjort något spec. Festen va ju i onsdags.. & på torsdan så va jag på grillning 8 dörrar bort..som va mycket trevlig & gott :) Fredan så inskaffade jag lite nya vardagsrums möbler.. (bilder nedan) & är JÄTTE nöjd med dom..så hela fredag kväll gick åt å snickra i hop dom =)
På lördan så va jag & mamma hem till mormor så bor ca 12 mil här i från..& även där blev det grillning å super gott va det ju så klart =)
I går så kom min bästis Helena upp hit från Göteborg..Hon ska vara här HELA sommaren.. Å vad skoj vi ska ha..
Stan blev det i går..Gick & gjorde en ny syn undersökning + att jag beställde nya linser..ja sämre syn hade man ju fått oxå :( Som plåster på såren så köpte jag nya jeans & lite krimskrams =)
Åsså va det Tisdag...... Har städat hela dan i dag... så nu känner man sig något skitig..så nu är det dax för duschen & lasagne...
Ha en bra natt..
Kram & Hejj



   

Torsdag den 15:e juni

Halloj....

Då va festen över.... Å skoj va det..med lekar & roliga historier.. Maten var SUPER go =)
Ställer vi va på va ju super mysigt...
Vi va väll lite trött idag.. Jag & Cino sov till 11:18 sen har jag städat hela dan..åsså varit & hämtat förstoringarna på humlorna hmm det vart stort.. =)

nu är det dax för duschen & sen är det grillning 8 dörrar bort..
Lägger in lite bilder sen i går på några av alla mina favoriter.. Du är oxå en favorit Barbro men vet inte om du vill att jag ska lägga ut mongis kortet på dig & mig????

≈Karro≈

   

ca 4 timmar kvar....

Äntligen onsdag.......
Har mycket & göra nu..ska städa lite,göra 2 tårter, spela in lite slagermusik, rasta hunden & göra mig klar själv.. & så klart hålla tummarna på att solen tittar fram oxå =)
Så det är väll bara & sätta fart då...
Hejj

Snart är det onsdag ;)

Hej Hej
Nu va det längesedan jag skrev i bloggen... Ja ja bättre sent en aldrig..
Vilket kanon väder...helt galet..men så klart att det ska bli ful väder i morron nu rå..Speciellt när vi ska ha personalfest..eller havsfest som vi kallar det.. Å så roligt..Vi blir närmare 30 st & vi ska hålla till ute i Juniskär.. Hoppas bara att det blir fint väder på kvällen + att ingen åker på magsjuka..som det oxå går på jobbet.. (så klart) Så vi får hålla tummarna hårt :)
Cino tycker att det är fruktansvärt jobbig med värmen & det skulle jag oxå tycka om jag va täckt med päls =)
Skriver mer efter festen..Nu är det dax för en dusch & sängen..
•••••••
Ju justja jag måste ju bara säga till Barbro att vi syns i morron + att det va himmla bra skrivet på din blogg.. &
sofia jag ringer innan vi åker här i från i morron kväll =)
Natti & Kram

Humlorna =)

  
Halloj igen... Måste ju bara visa min humlor som jag knäppte på för 2 veckor sen... vist är dom läcker!
Har beställt dom som kort nu..eller snarare tavlor..tror att kort måtten blev 50x70.. Det är stort det =) men läckert blir det...
  

Kram ♥

Besök...

Halloj... Jobbade hela dan i går..snacka om att jag är förvirrad nu..Det känns som om det är måndag i dag...Men åsså är det redan onsdag =) Ja ja iaf så fick jag & Cino besök från Hudiksvall i går av min ena morbror & han hund (Donna) visst är hon söt.. =)  Så vi åkte till Big Boy (som alltid) handlade både till oss & hundarna..Brassade upp till Norraberget & åt där.... Oj.. Ibland så funderar jag hur jag kan vräka i mig så mycket... =) Men gott är det!
I dag är jag ledig..& det kändes i huvudet i morse... Jag vaknar alltid med huvudvärk när jag är ledig... Jag sover för länge.. Som i natt då..så sov jag10 ½ timme...

I morron så är det lunch på stan som gäller.... *gott* med trevligt sällskap så klart =)

Men nu är det kaffe med grannen..
Kram & hejj ♥

Donna

Söndag...

Söndag söndag.. Åsså va det slut på ledigheten då...I morron börjar jobbet i gen..
Kom precis hem från farmor.. Hade med mig sockerkaka & blommer..inte för att det va någon speciell dag eller så men bara än då =)
Allt va bra med henne.. det märks att hon börjar bli gammal..
Har planerar med henne att vi ska ut & äta i mitten på juni..så det lär ju bli piren..Hoppas att mamma & syrran oxå är lediga då.. =)
Åsså
Vill
Jag
Skrika
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Kram & Hejj

Äntligen Fredag...

Äntligen fredag....... åsså ligger man som en trött panchis =) Jag hoppas bara på bra väder i helgen så man kan grilla... Annars så har jag inget planerat denna helg.. Det blir säker något skoj!
Den 14:e så ska vi ha partaj med jobbet (havsfest) å det ska bli skoj, vi ska hålla till ut mot Juniskär, då blir det grillning & lekar..så om ni har tipps på lekar...så hojta till....
Syrran är så snäll som ska stjussa ut mig & några till + att hon ska hämta oxå =) Tack gumman!
Lunch träffar blir det oxå här framöver!
Nä nu ska jag lägga mig i soffan & slappa..
Trevlig helg!
Kram
 &
hejj

=)

Ska detta regn aldrig ta slut.....urkas vad less man är nu.... hoppas att det blir bättre väder när man har semester bara..
Måste bara säga till Hello...Det kommer att bli mycke grillning i sommar.... åsså att det ska bli sååå skoj & ha dig här hela sommaren *glädje skutt* Nä nu är det nog dax & sova.. Har en dag i morron oxå...åsså måste jag kliva upp så tidigt..Har en *grej* jag ska göra i morron kl 11.00 å sen är det jobbet kl ett.

Natti Natti & kram!