Måndag


Uppdateringarna på bloggen har varit väldans dåliga, nu sitter jag här på en måndag, sjukskriven och less med den värsta halsflussen som någonsin finns
(om du frågar mig) och det som svider mest är att jag måste vara isolerad från omvärlden i minst tre dagar för att inte smitta... Kul. Vad ska man sysselsätta sig med då? Eftersom jag inte orkar prata... och dom som jag pratar med i telefonen säger bara va hela tiden så blir det mycket sms.
Grabbarna är super duktiga och kräver ingenting, dom är nog bara glad att ha mig hemma.
Nu ska vi tre äta glass.

Lördags Längtan

När man tittar ut denna lördag så längtar jag tillbaka på gårdagens morgon promenad från Alnö, då det var sol och inte hällregn, då lågskorna var på och gummistövlarna hemma.


Torsdags Resumé


Nu är det nog dags och ta i tur med bloggandet, för visst händer
det saker i vårat liv också.
Vad har hänt sen sist, jo jag har tog bort en fästing på Cino och den dog tre gånger om. Så nu blir det Cinos tredje fästing på 10 år.
Alf träning är i full gång, vi har träningsträffar tisdagar och torsdagar och han är ett underbart energiknippe som även ska röntga höfterna i september.
Cinos leder går upp och ner, ibland är han jätte bra men vissa dagar sämre, märker att det är väder relaterat, annars har han fått tillbaka bollsinnet, för tennisbollar är kalaskul nu för tiden.
Så vi mår bra här på Norrasidan.


Soliga Lördag
Torsdag


Jag har fått ett begär, bärbegär i alla sorter och färger.
Det hela började förra veckan när jag kom hem med nästan två liter smultron.
I går kunde jag inte hålla mig igen så vi tog bilen och plockade två liter till och sen dess har skogen fått Larssonsbesök, det har plockats blåbär och hallon.
I frysen börjar det samlas fägrgranna påsar och Larssons njuter.

Larssonfamiljen ♥ Krutrutfamiljen


Söndag

Helgens sista dag och Larssons dricker morgonkaffet gånger flera och tittar på veckans och helgens bilder.
Fredagens munkbysjön tripp med glass och kladdkaka, en simmande Cino och en plaskande Alf.
Tre timmars bärplock som blev två liter smultron med underbara smultronröda doftande händer, två lyckliga hundar, hundbus, en sen kvälls middag och en nattLatte på Shell, ett fynd, en smultronpaj och kaffe, två glas vin, partytält och dansgolv, glada vänner och strålande sol.
En himla bra helg.  Lördag


Lördag och jag äter smultron till frukost och tycker att denna sommaren är super bra, även fast jag jobbar hela.
För om man tänker tillbaka på dom senaste sommrarna så har det inte varit lätt, varje sommar har börjat med tårar.
Men sommar 2009 är tydligen min sommar, för det är inte varje sommar som jag sitter och vräker i mig smultron till frukost och gör en smultron paj på resten. 
Det blir också första sommaren utan sjukhusbesök, eller övernattning på djursjukhus, hundarna är lyckliga och mår bra, Cino mår super bra och simmar som aldrig förr, och Alf äter bär som aldrig förr och små bena kutar för fullt.
Sommar 2009 är nog våran sommar.


Helgen

Helgen har varit en sagolik helg, en helg med bärplockning och fika, morgonmys, ett sagolikt bröllop i Idenår, skratt och tårar, hundbad, korvgillning, vandring, smultron, besök i Norrbo Gammelsträng, en sovaöverhelg, släkt, kramar, foto, lyckliga hundar, trötta hundar och kaffe.
En underbar helg!