Soliga Lördag


God Morgon Fredag
Inte skulle jag vilja ligga på en madrass i vardagsrummet en längre tid, lite öm i ryggen blev jag, visste ni att det blåser väldigt kallt från dörrar och fönster..
det vet Karro nu.. för snorig är jag... Natten varit pipig och det är helt och hållet trattens fel.. så nu blir det en Karro tratt... och det är en t-shirt som är speciellt designat för Alf..
Annars är det en solig dag med takdropp i Sundsvall och vi Larssons ska diska, tvätta och vara ute.
Trevlig Helg!

Torsdags Resumé


Innan jag börjar så kanske jag ska berätta varför Alf har opererats idag..
Alf föddes med en pungkula (kryptokid) och den har tyvärr inte ramlat ner, i buken hade den stannat och det fanns ingen anledning att ha den liggandes där, så idag har lill parven opererat bort den och även kastreras.. så klart, tänkte att det är bättre att göra det när han är i god form, när han är positiv till allt och alla, och varför vänta till det blir problem.
Kan resuméra att denna dag har varit en jobbig dag, det som var värst var timmarna innan vetrinären ringde och sa att allt hade gått bra.....
för bra..det gick det....
Nu är en lycklig matte och en liten trött, pipig Alf hemma som inte alls gillar tratten :) men maten var nog väldigt efterlängtad.
Eftersom mina grabbar är säng och soffliggar hundar, så har vi flyttat in i vardagsrummet och då menar jag verkligen flyttat in, hundsängarna brevid sängmadrassen som ligger på golvet med en massa filtar och kuddar, tända ljus, tidningar och en massa gosaker... Och det är ju så klart för att Alf inte får hoppa.
Det är våran torsdag kväll...

Och till er alla.. Super tack för alla tankar och hållna tummar.

Torsdag

Besöket i Norrbo fick mig att tänka på annat idag, fick mig att glömma den tjocka oroande klumpen i magen.. klumpen kom tillbaka när jag kom hem och började räkna timmarna tills vi ska besöka djurkliniken, skräcken att min lilla Alf ska sövas är hemsk, att lägga hans liv i någon annans händer, att jag inte har kontroll, det gör ont i mattehjärtat. Men intalar mig att det ska gå bra så håll tummar för oss i morgon torsdag...


Tisdagbesök

Tisdag en så kallad fet sådan, för det är ju faktiskt fettisdag, eller semeldagen, och självklart har Karro ätit semla, men det var nog inte det bäst, det bästa var nog besöket som kom med semlor...

Måndag


Funkar det att blunda och andas 10 gånger? eller ska jag dopa huvudet i kallvatten?, stänga in mig i ett mörkt rum..? skrika? sova? för jag känner att jag börjar bli irriterad och less, det kliar i argnerverna och igentligen så vet jag inte varför, eller kan det vara kvinnan och hunden med den konstiga märkliga synen om stora hundar som jag mötte på våran långpromenad, hon sa att alla stora hundar är farliga..
Eller det kanske är min skitiga ostädade lägenhet som jag är less på, less att jag är lite av en slarver... Och att den där disken som alltid står och väntar...
Måndags taggarna är utåt.... en liten stund till...

Helgens HundarInte ett enda kort på mina grabbar har knäppts i helgen..kameran fylldes upp med andra söta raser.
Helgen kan man summera med ett ord: hund och åter hund, en bra helg.

Fredag


Äntligen fredag och äntligen ledig helg, efter sju dagars jobbande på rad så ska denna helg njutas med vänner, by folket i Norrbo, hundutställning, och en massa massa fika...
Men nu bjuder jag på en fredagshumla..

Torsdagslycka

Ny dos av ny energi andades jag in i morse på morgonpromenaden tillsammans med grabbarna, nikon och kaffetermosen.
Torsdagslycka kallas det.Tisdag


Denna tisdag då jag började jobbet klockan 12 så hade vi hoppasts på sol under våran morgonpromenad som vi tog vid klisstugan.. men inte då, solen tittade fram strax innan jag skulle åka till jobbet, typiskt.
Och denna tisdag så har hundsport gått i fyra delar, Cino har lekt jaga med en gammal vante, jag har ätit pankakor och fått en kexchoklad, Alf har lekt med en apelsin som om det vore en boll, och en förvirrad bhlös Karro har jobbat.
Det var lite våran tisdag.

Kl 19.14


Måndag kväll och linserna har suttit i sen halv 6 i morse, ögonen är fulla med grus och jag sitter och blinkar bort gruskornen som igentligen inte finns.
En kopp te i soffan och glasögon på, det blir våran måndag kväll.

Söndag hos Larsson


Med en relativt nystädad lägenhet, blommor på bordet och en nyförklyd Karro som sitter med kaffemuggen i den vänstra handen och ipren i den andra.
Det är söndag hos Larssons.

♥ dagen


Då är alla hjärtans dagen här och vi Larsson har fått hjärtans presenter..
Blommor, kort, hjärtepåse (tack Erika) och en massa kramar..
En bra hjärte dag..


Våran fredagI mina album


Om man går igenom fröken Larssons bilder i alla dessa hundratals
album så ser man en röd tråd..
Denna röda tråd kallas för rumpor, svansar och tassar....

Torsdag


Denna går rakt in i hjärtat hos Larssons...

Onsdag


I går kväll innan jag skulle släcka lampan så fick jag ett jag ville bara tala om att jag tycker om dig samtal, sådanna samtal borde alla få innan man ska sova..
för fy sjutton vad det värmde, tack!
Värmde gjorde inte utetemperaturen i morse,
på min sida av Sundsvall var det -19,4 grader...
Det är kallt det..

Tisdag


Dagen idag har varit solig och 100% ledig, ledighet med pyssel hemma, långpromenad i solen och stor främmande från Norrbo.
En solig tisdag.. En bra tisdag.

MåndagsträffenSöndag


Även fast det bara är februari och fortfarande vinter så vill jag har vår, men just idag så känns våren otroligt långt borta, snön bara vräker ner, har redan skottat en gång och måste snart ut igen. Ska även på årsmöte på klubben och vidare till 8 veckors valpar, vi får se om jag tar mig fram.
Om det ändå vore april, april med en massa massa tussilago och stråland sol.


Lördags mappen

Jag har hittat en utmaning som jag snor åt mig så här på en lördag morgon, den går till så här: Gå in i mappen Mina bilder, gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den mappen.
Jag följer inte reglerna riktigt som jag ska, så jag lägger ut även sjunde och åttånde bilden :o)


Det blev April mappen, en dag då familjen Larsson och Dahlström umgicks vid stranden.

En dag som denna


Fredagens tankar och känslor går på annat håll idag, dom går till en plats där dom behövs.
Tänker på er.


Torsdagskoll


Det är inte förns nu som jag har plockat fram tumstocken och mätt Alf,
Lill parven är hela 68,9 cm hög och 35 kg.
Cino står kvar på 72cm men väger inte lika mycket som han gjorde förr, tycker inte att det finns någon anledning med tanke på leder.
Så nu får vi se vart Alfs höjd och vikt slutar, tycker han är en behaglig parv.
Och hjärtat Cino måste lära sig och sträcka på sin när kameran dyker fram :o)

Torsdagshistoria


Nu har jag satt mig själv i jobb och min externa hårddisk jobbar för fullt, nu är elva cd skivor med bilder från den gamla burken inmatade och en miljard cd skivor kvar...känns det som, för högen framför mig är STOR.
Men när man går igenom alla dessa bilder som är minnen, minnen av galna, super galna, roliga, söta och ledsama minnen, minnerna blir en historia och jag sitter och små ler.

Tisdag


Dagen Tisdag har handlat om att bara finnas där, ställa upp, för det gör man.. även på avstånd..


Måndagsbilden


Jag kan räkna på mina fingrar hur många kort jag har på mig och grabbarna, jag står alltid bakom kameran vilket jag tycker är synd, för gruppbilder men mina hjärtan vill man ju ha i fotoalbumet som minnen.
Idag blev det några bilder, men bara på mig och Cino för Alf hade annat för sig och ville inte vara med.
Så nu har jag bestämt mig att detta år ska bli gruppbildsåret.

Våran helg