Utan internet


Åsså var det dax igen då, familjen Larsson är utan internet..... Igen!
Tur att det finns andra som har...
Annars så flyter allt på som det ska och vi alla mår bra, Alf mår kalas, han hittar på det ena och det andra, men det tar vi en annan gång för ni vill väll ha bild bevis förstår jag.... :)

På återseende..

/Larssons familjen


Kvällen i Munkbysjön
Familjen LarssonÖnskar er en trevlig midsommar...

Norrbo


I dag är det en fin dag, även fast denna dag mest kommer att bestå av tårar..
Ett sista farväl, fast ändå inte..
Mormors dag.... Bara min mormors.

Tisdag


En liten andnings paus fick jag iaf.
Nu har vardagen lubbat i kapp oss, jobbet och rutinerna är på sin plats.
Och allt flyter på som det ska....


Känslan


Igentligen så vet jag inte hur jag mår, allt är som uppoch ner vänt och bak och fram.
Känslan att förlora en som man älskar och känslan att nästan förlora en som man älskar, dom två känslorna på samma gång går inte att beskriva med ord, att uppleva dessa två känslor tillsammans är ett rent helvete.

Jag är tacksam och glad att jag fick ha min mormor i alla dessa år och att mormor fick leva det liv hon hade, även fast det skär i hjärtat och saknaden är fruktansvärd och overklig. Från att ha funnits vid min sida hela mitt liv till att inte finnas, gör så ont, min egna mormor....

Att nästan förlora min underbara älskade Alf var en fruktansvärd känsla, som jag aldrig mer vill uppleva, att ta dag för dag och inte förlora hoppet kändes svårt, ett liv utan han kan jag inte tänka mig, han är ju min lilla Alf, min lilla pralin.
Men vilken kämpe, så stark....är så otroligt stolt att ha denna valp så ni anar inte. Och vilken känsla att få han han hemma igen den känslan går inte att beskriva, att se lyckan när han tar upp sin favorit pip, lyckan att få mysa eller att bara få vara hemma.

Nu tar vi en paus....