Vi önskar....


Soliga Onsdag

Kaffetermosen fick följa med till skogen, lunch i solen, en träff med Krutrutfamiljen och hundträning med Alf.
En underbar onsdag.

Pojkarna A

Ett besök av Sofia och Alexander och en fikakväll förgyllde våran dag.
Här har ni Alexander som har delat den blåa bollen med Alf, delat pussar, suttit i biabädden och lekt med den rosa grisen och delat lite fler leksaker med Alf. Pojkarna A fann varandra ganska fort. Cino nöjde sig med lite svansvickande och nosande medans jag och Sofia mumsade i oss hallon och fläder paj med glass.Tisdag

En grå och disig tisdag, en tisdag då vi åkte till skogen strax efter klockan åtta.. Tisdag och vi får Sofia och Alexander besök och tisdagsfikat är bokat med Micke.


Lite av helgen...

Fräknarna är många nu och näsan är röd, helgens väder har varit makalös fint och att umgås med vänner, vårstädat på mina uteplatser, ett krogbesök och en hel dag i Norrbo gjorde helgen perfekt.

Fredag och vi önskar...Vårens tecken


Man blir lycklig när solen är framme och när termometern visar 18.2 grader
vi fönstret för det, det kan man kalla för vår.
Vår är det även när Karro tar bort rattmuffen från ratten, plockar vårblommor,
går till frisören, rensar rabatten och ser små gröna skott titta fram, släpper ut flugor genom fönstret, när jag köper en rödklänning med vita prickar, och när jag tar på mig vita skor...
Äntligen vår!

Kulor i rullning


I går var jag iväg och handlade Alfs (allergi) foder och nu känner jag att det är dags och byta foder. Alf har ätit dessa kulor sen juli förra året (inte ens ett år) och då kostade 10kg 695kr, före jul så höjde hills fodret upp till 750kr och nu har dom höjt igen till 825kr och då är det bara en 10 kg säck och jag måste köpa två säckar i månaden och då slutar vi på 1650kr i månaden... (bara på Alf)
Helt f*** sanslöst vad kulorna rullar....

Måndag till Söndag

Hoppsan hejsan det har visst gått en vecka utan uppdatering av bloggen, veckan som har gått så har jag hunnit med att jobba, tränat hund, gosat med Felicia, rensat och städat, fyndat (den gröna lampan och den vita vasen), målat om mitt blåa kök till vitt, kaffe och fräknar.
Påskens bilder

En påsk med innehåll av godis och lite mer godis, mat, fika, jobb, konstiga samtal, fördrinkar, efterdrinkar, dansgolvet, lucköppning, hundträning, blommor, städning, sol och fräknar...
En kalas bra påsk.Fredag

Och vi ger er ett skratt och en påsk bild och önskar er....

Måndag


Det är måndag och snöblandat regn öser ner och jag börjar känna mig som en hel människa igen efter helgens magsjuka som är det värsta av det värsta att ha.. 
Fy så äckligt..
Under min magsjukeperiod så har jag upptäckt att vintern smälter mer och det börjar bli vår.. för visst är det vår då Alf äter gräs eller när videkissarna blommar.?

Kl 13.06 hos LarssonsFörsta April


Gårdagens bilder blev inte som jag hade tänkt mig, speciellt inte denna gruppbild eller vad man ska kalla den för... annars mår vi bra här på norrasidan, solen skiner, det känns som vår och Karro jobbar ganska mycket.
Men vänner och hundträning finns det tid för.. ja eller det måste det finnas tid för... I morgon är det kurstime med Alf igen då dyker även den sista deltagaren upp, få se vad det är för ras, det är alltid lika spännande, just nu är det två golden, en setter och en Alf, alla är hanar i samma ålder. Och Alf tittar bara på mig under hela kursens gång och undrar vad vi ska göra, han är makalös rolig å jobba med är mäkta stolt över denna energi pralinen..