Munkbysjön

Vi fick en liten sommar paus från storstadslivet, en helt underbar sådan... 
Dagarna kan man sammanfatta som en smula galen.. Första kvällen så blev det fiske, fiskedraget fasnade i vassen, jag tog båten för att leta, jo vad händer..
Alf min lilla parv som tydligen är väldigt matte kär, hoppar från bryggan gör världens magplask så Erika fick dra upp honom..  Morgonen efter går vi in i "stor" stugan för att äta frukost när vi kommer tillbaka till hundarna så mötts vi av Alf som ser ut som ett stort mjölpaket, fast "mjölet" är majsvälling.
Andra fiske turen så går lina av så draget (grodan) hamnar i vassen, dax för båten ännu en gång.
Cino har även råkat trampat i skollhett kaffe som resulterade några hopp på tre ben, tvingade han att stå i sjön, så det gick bra.
Nu längtar vi tills nästa gång.. som kanske redan blir på fredag..








Kommentarer
Postat av: Lisa

Bilder som speglar varma dagar i en by som ingen vet något om. Jättefina blev bilderna iaf & ni ser verkligen ut att ha njutit!



Storkram från oss

Postat av: Byfånarna

Halloj och tack för senast. Vi saknar dig allt här i byn som visst många vet om....fråga en tysk så vet dom precis :p Sveriges geografiska mittpunkt ligger nämligen här som besöks av många turister året om. Elma är ju sötast i hela världen. Hennes mor,far och mormor hälsar till er. Hon hälsar säkert åxå fast just nu sussar hon sött. Nu ska vi äta nattamat. Kramar från oss alla....

2008-07-27 @ 22:41:09
URL: http://orika.blogg.se/
Postat av: Veronica

Man skulle inte kunna få komma till dig på fotokurs ;))) Herre du milde jag blir alldeles sjuk utav alla bilder, de är ju helt otroliga, snacka om världs klass..Du har inte funderat på att bli fotograf på heltid??? Eller de kanske du är..hehe

Ha en fortsatt trevlig sommar, härligt att se Alf växa till sig, skönt att han blivit bra igen..Han kommer bli en stor gosse han också snart..

Kram. Veronica

2008-07-28 @ 00:08:37
URL: http://www.klezas.com
Postat av: Ingela och Zeb

Det ser ut som ett ljuvligt sommarställe! Jag ska kolla upp det på kartan för jag hör nog till de som inte hört talas om Munkbysjön tidigare =)

2008-07-28 @ 08:54:35
URL: http://www.etthundliv.wordpress.com
Postat av: Judit

Haha, Alf är ju för söt. Otroligt fina bilder allihop, utvecklingen i ditt fotandet är påtaglig. Kommer du ihåg vår promenerad på Norra berget i vintras när vi pratade lite förstrött om att skaffa var sin systemkamera? Känns som evigheter sen :)



Kram

2008-07-28 @ 09:08:30
URL: http://lattematte.wordpress.com
Postat av: Malin

Så underbart vackra bilder!



Jadu, hur ska vi göra? Vi måste ju ta o skärpa oss nu!! haha

Tyvärr så löper Kali nu, så jag kan inte ha med henne om vi ska ses nu :-) Men det gör ju inget, hon kan ju isf få följa med nästa gång.



Hur jobbar du denna vecka då?



Kramar!

2008-07-29 @ 00:08:32
URL: http://majjjsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback