Kvälls promenaden


Tanken var att ta en uppfriskande långsolnedgångspromenad med grabbarna nu i kväll, en mysig sådan, vet igentligen inte hur jag tänkte, jag tänkte nog inte alls. För istället blev det en jobbig, slit och dra matte åt olika håll promenad en halvlång sådan för mer orkade jag inte, tappar lixsom humöret när en drar åt ett håll och den andra släpar åt ett annat, för en liten sekund ville jag bara skrika och traska därifrån, men istället tog vi en snabbare väg hem.
Det är nog dax att träna gå fint annars blir jag tokig och det vill vi ju inte.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ska vi träna ihop????



Jag vet en massa trick eftersom Gunda ligger före i ålder... Jag hjälpa, du följa?



KRAM

Postat av: Ingela, Zeb och Indy

Aha, I know how you feel!!!!! Zeb drar, Indy stannar för att lukta, jag vill inte dra i Indys koppel utan vill få kontakt med honom och belöna den, men då traskar Zeb vidare så att kopplen trasslar ihop sig, Indy får Zebs koppel under magen och ramlar, jag far på näsan i gräset....GAAAAAAAAH!!!!!!

2008-09-25 @ 07:23:44
URL: http://www.etthundliv.wordpress.com
Postat av: Judit

Oj då, två jobbiga och dragiga promenader på raken? (Glöm inte den på Södra berget...)



Ibland blir man less, men jag tror det är tillåtet.



Kram!

2008-09-25 @ 13:25:14
URL: http://lattematte.wordpress.com
Postat av: Anonym

Goddagens! Kikar in* :)

2008-09-25 @ 13:28:47
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Majsan

Här har du en till som känner igen syndromet! Vissa dagar skulle jag kunna sätta in en annons med "skänkes mot annonskostnad" s....... men så smälter man ju lika fort igen (som väl är)

kram

2008-09-25 @ 13:56:42
URL: http://kito.se/majsan
Postat av: Lisa

Jag tror det enda som hjälper är att träna ensampromenaderna till det extrema... & gråta ut hos oss som alla har det likadant. Plus att man kan dela erfarenheten... jag har ett knep som funkat mer än jag någonsin trott. Men tjurskallighet kommer man JÄTTELÅNGT på.



Puss

2008-09-25 @ 15:11:39
URL: http://www.krutrut.com
Postat av: annie

hehe ..ja det är då inte bara jag som har problem.. hård träning nu för min pralin..fast du har ju två vovvar då.. här håller man i 70 kg å då är man inte glad heller kan jag säja mellan turerna ;) skönt å höra det finns fler som tappar sugen ibland ;) tack för goa taggar.. såg senatse fotona här nu på solnedgång.. underbart vakert å så rofyllt.. behövde var precis vad jag ebhövde nu innan läggdax .. ha en fin morgondag kram annie å benzon

2008-09-26 @ 00:29:11
URL: http://www.raberg.se/benzann

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback